Portret

Met krachtige producten, knowhow op het gebied van bakprocessen en competent advies met eersteklas service scoort MIWE al meer dan 95 jaar in de wereld van het bakken. Overtuig u zelf.

MIWE Jobs

Wilt u in een sterk team werken? Op het gebied van techniek, verkoop of distributie? In een familiebedrijf? Hier bent u op de goede weg.
 

Jaarverslagen

Bent u geïnteresseerd in de strategie, de denkwijze en de doelen van de onderneming MIWE? Hier kunt u daarover meer lezen in onze jaarverslagen.

Duurzaamheid

Dit is voor ons geen loze kreet, maar een concept. Respect voor het milieu is verweven met onze planning en ons leven. Voor de onderneming en voor onze producten

MIWE is DIN EN ISO 9001:2015 gecertificeerd

ISO 9001

Met het kwaliteitsmanagementsysteem DIN EN ISO 9001:2015 hebben MIWE-klanten de zekerheid dat producten en diensten ontstaan door middel van gewaarborgde processen en optimaal aan hun eisen voldoen.

Deze handelwijze verankert voortdurende verbeteringen en klantvriendelijkheid in een voortschrijdend proces. De strategische oriëntatie is zowel intern als extern van invloed.

De certificering betekent voor MIWE een stuk zekerheid voor de toekomst en, aangezien tot nu toe slechts zeer weinig aanbieders in de bakbranche gecertificeerd zijn, ook een extra onderscheidend kenmerk voor het bedrijf.

Certificering conform DIN ISO 50001:2011 energiemanagement

ISO 50001

Als logisch gevolg van duurzaam denken en milieubewust zijn, heeft MIWE een certificering van zijn energiemanagementsysteem conform DIN EN ISO 50001:2011 nagestreefd en in december 2014 aangevraagd.

Deze norm heeft als doel de energieprestaties van het bedrijf continu te verbeteren en de efficiëntie en het gebruik van energie te optimaliseren.
 
Voor u is dit een extra pluspunt voor energiebewust handelen.