energy
Bij MIWE weten we niet alleen alles over bakken. Ook het optimale gebruik van energie ligt ons na aan het hart. Met het MIWE energy-concept beoordelen en analyseren we de complexe aspecten van uw bakkerij tot in het kleinste detail. We werken dan stap voor stap samen met u aan een oplossing op maat voor een merkbare verlaging van de energiekosten van uw bakkerij - in combinatie met het behoud van productkwaliteit en processen. Wat moet u hiervoor doen? Doe de test met de MIWE energy:scout of neem contact met ons op! Wij ondersteunen u graag bij alle verdere stappen.

Over MIWE energy

Of het nu gaat om bakken, rijzen, koelen of invriezen: wanneer er veel energie wordt gebruikt voor de productie, bespaart een verlaagd verbruik dus geld. Dit is de uitdaging die MIWE energy aangaat. Ontdek wat dit allemaal inhoudt.

MIWE energy-producten

Die MIWE Energiespar-Linie: Wir haben alles, was Sie für die energetische Optimierung brauchen.
 

Prestaties

De veelomvattende combinatie van verschillende niveaus in de advisering en de allerbeste technische producten maken van MIWE energy een efficiënt en uniek concept. Wij begeleiden u van de eerste inschatting tot het ontwikkelen van een compleet energiebesparingspakket en verder.

MIWE energy Support

Heeft u nog vragen? Bent u op zoek naar berichten van gebruikers, tips voor onmiddellijke maatregelen of interessante links? Hier bieden wij u verschillende services rondom ons MIWE energy concept.