aero e+
Energie besparen is ook in de winkel heel goed merkbaar:
De nieuwe MIWE aero e+


Versbakken alleen is al lang niet meer voldoende - de kwaliteit maakt het verschil. En de kwaliteit laat zien wie echt tot de besten behoort. Omdat de beste kwaliteit alleen mogelijk is met de beste bakoven, hebben wij onze succesvolle MIWE aero nog verbeterd.

Meer informatie

Het resultaat overtuigt met een heel aantal verbeteringen in de details. Vooral zijn slimme en unieke eigenschappen zoals het perfecte bakken van diepgevroren producten, het automatische gradiëntenbakken, de ressourcezuinige cleaning control of de doordachte besturingsconcepten voor de vereisten in uw filiaal. De nieuwe MIWE aero - de optimale manier om uw klanten enthousiast te maken door premiumkwaliteit.

Productinformatie bij MIWE aero e+

Neemt u rustig de tijd om u te informeren.
Download de actuele PDF.
  Productinformatie PDF (304,32 KB)

Meer informatie

bericht uit de praktijk

  User Report: Bakery Engel, Höxter (528,64 KB)
... the family business began using the MIWE aero e+ oven at one of its top locations. They are also using the new MIWE go! control system.

De MIWE aero - een Alzijdige voor eerste klas kwaliteit

Het kwaliteitslabel e+. Alleen aan de besten toegekend.

Energie efficiënt gebruiken en een bijdrage leveren aan duurzame energiebesparing zien wij als onze plicht. Deze verplichting is vooral belangrijk voor installaties en processen die wij voor onze klanten ontwikkelen. MIWE-installaties die bij uitstek voldoen aan dit devies - en ook alleen die - krijgen van ons als kwaliteitskenmerk de toevoeging e+ achter de naam.
 • In de bakkamer geïntegreerd cascade-stoomapparaat met hoge efficiency voor eersteklas bakresultaten - de mooiste glans en optimaal opengaan van de broodjes, ook bij het bakken van bevroren deegwaren. Perfecte gelijkmatigheid dankzij krachtige circulatieventilatoren met vier ventilatortrappen en gepatenteerde ventilatorwielbesturing

 • Dankzij de gastronomische functie met continue stoom en aansluiting voor een kerntemperatuursensor geschikt voor een bijzonder breed assortiment.

 • Dankzij de gastronomische functie met continue stoom en aansluiting voor een kerntemperatuursensor geschikt voor een bijzonder breed assortiment.

 • Voor uitstekende knapperigheid: vrij bestuurbare toe- en afvoerklep voor een snelle verwijdering van stoom uit de bakkamer.

 • De hoeveelheid stoom kan door middel van een watermeter worden geregeld; daardoor is er ook bij drukschommelingen een exacte dosering mogelijk.

 • De slimme automatische regeling voor kleinere volumes MIWE flexbake. Eén keer aanleren, daarna zonder energieverspilling met perfecte bakresultaten ook kleine hoeveelheden afbakken.
MIWE aero - een convectiebakoven voor eerste klas producten
 • Voor reiniging en onderhoud het stoomapparaat eenvoudig naar voren uit de bakkamer nemen.

 • Economische omgang met kostenintensieve ressources dankzij nachtstart (ook met cleaning control) en energiespaarfunctie (power-down-modus); optionele, voor het schoonmaken opklapbare derde ruit voor nog geringere oppervlaktetemperaturen en minder energieverlies.

 • Voor hoogste hygiëne: tot de standaarduitrusting behorende easy clean of het optionele volautomatische reinigingssysteem cleaning control.

 • Dankzij het grote kijkvenster en de ledverlichting is het bakproces perfect te volgen; warmtereflecterend venster met dubbel of drievoudig glas spaart bovendien energie.
 • Met vier verschillende bakkamer-grootten geschikt voor iedere benodigde capaciteit, ook in een uitvoering met twee circuits voor een bijzonder groot bakoppervlak.

 • Verenigt het beste uit de twee bakwerelden: de combinatie met de etagebakoven MIWE condo als MIWE bakcombi


Gastronomische functie (optioneel)
 • Breid uw sortiment verder uit met verse producten met vlees, groenten en nog veel meer. Hiervoor kunt u kiezen uit de eenvoudig te gebruiken stoom- of combifuncties (stoom+ convectie).

 • Onze intelligente technologie regelt de constante damp tijdens het gaar maken; tegelijkertijd herkent de kerntemperatuursensor wanneer het voedsel perfect gaar is en meldt deze het programma-einde.

Eenvoudige besturing d.m.v. de MIWE FP 12 of de optionele MIWE Touch Control TC


De FP-besturing
 • FP-besturing (100 bakprogramma's, 12 kunnen direct via verwisselbare pictogrammen worden aangestuurd, 5 bakfasen per programma) met veel goed doordachte functies (bijv. verbinding met netwerk, voor gehele week vooraf programmeerbare nachtstartfunctie, automatisch ontdooien).

 • Snelle overdracht van bakprogramma's dankzij USB-interface aan de voorzijde.

 • Snel bakklaar zijn en toch bedrijfskosten besparen met de energiespaarfunctie: in de MIWE eco modus wordt het bakstation, wanneer het niet gebruikt wordt, op een temperatuur naar keuze geregeld.
De Touch Control MIWE TC
 • Eenvoudige en veilige bediening van de Touch Control MIWE TC met capacitief glazen display  – gebruikersinterface in Easy- en Profimodus (beveiligd met gebruikersrechten; 250 bakprogramma's met maximaal 8 bakfasen).

 • Hygiënisch door zeer eenvoudige reiniging van het grote en representatieve glazen oppervlak.

 • Modern bedieningsconcept.

 • Reclamefunctie door weergave van geïndividualiseerde boodschappen of sfeerbeelden.

 • Eenvoudig te verbinden: in de voorzijde geïntegreerde USB-interface en ethernet-interface.
MIWE flexbake:
De slimme automatische regeling voor kleinere volumes

Bakprogramma's zijn meestal ontworpen voor gebruik van de volledige capaciteit van de bakkamer. Maar wat als u in plaats van alle bakplaten slechts de helft wilt gebruiken? Bijvoorbeeld aan het einde van de dag, wanneer het niet meer nodig is de hele oven te vullen? Hiervoor beschikken de laadbakstations MIWE aero e+ met de Touch Control MIWE TC over MIWE flexbake.
 • Eenmalige leerfase, nadat het bakprogramma voor bepaalde producten één keer is afgewerkt.

 • De regelaar slaat bij dit leerproces het daadwerkelijke temperatuurverloop van het bakprogramma op en bakt daarna alleen nog volgens deze curve.

 • Zo wordt een optimaal bakresultaat ook bij gedeeltelijke capaciteit bereikt en bovendien wordt ook nog energie bespaard

 • MIWE flexbake is uniek bij MIWE. En niet alleen voor de MIWE aero maar ook voor de MIWE roll-in met de Touch Control MIWE TC.
Meer gedetailleerde informatie over MIWE flexbake in de nieuwe Impulse XVII

Schoon. Op de druk van een knop. 

MIWE cleaning control


Indien u een volautomatisch reinigingssysteem voor uw winkelbakoven wilt en daarbovenop ook nog wilt profiteren van voordelen op vlak van energie, milieu en efficiëntie, dan is de MIWE cleaning control versie 3.0 ideaal. Hij verbruikt veel minder water en ook minder energie. Daarbij komt nog een levensmiddelveilig, ongevaarlijk reinigingsmiddel. Een automatische vulindicatie, een automatische startfunctie voor het reinigen, ook buiten de diensturen. En het via de afscherming aan de voorzijde eenvoudig vullen van de reinigingstank, die is ontworpen voor meerdere reinigingscycli.
 • Hygiënische reiniging met biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel, dat eenvoudig en zonder direct contact in een geïntegreerde voorraadtank kan worden bijgevuld. Slechts één enkel reinigingsmiddel; dit zorgt voor een veilige omgang.

 • Water- en stroombesparende reiniging die kan worden ingesteld op 2 verschillende graden van verontreiniging.

 • Geen langere werktijden, aangezien de geprogrammeerde reiniging (nachtstart) buiten de openingsuren kan plaatsvinden. De restwarmte kan bij de het eerstvolgende bakproces worden gebruikt.

 • Dankzij de ongelooflijk lage verbruikswaarden is de dagelijkse reiniging voordelig en duurzaam.

De nieuwe narijskast MIWE GS ontworpen met oog voor hygiëne en design

Waar deeg, vochtigheid en warmte met elkaar in contact komen, is een onberispelijke hygiëne noodzakelijk. Daarvoor is de nieuwe narijskast ideaal, want er zijn veel minder voegen, kanten en schroeven die vuil kunnen worden en er is geen silicone die kan beschimmelen.
 • Met oog voor hygiëne ontwikkelde narijskast. Eenvoudig te reinigen door afgeronde binnenschaal die geen onnodige hoeken en kanten heeft.

 • De glazen deur toont de verse deegwaren in het helder verlichte interieur waardoor de producten altijd in het oog kunnen worden gehouden.

 • Comfortabel klimatisatietoestel dat eenvoudig en nauwkeurig wordt bediend via de FP-besturing.

Toepassingen