MIWE is het merk van het jaar

Kwaliteit wordt beloond. MIWE heeft in de recentste marktstudie van de Duitse bakkerskrant, de Allgemeinen Bäckerzeitung (ABZ), met grote voorsprong de eerste plaats in de categorie winkelbakovens behaald.


 

Bakstations

De geur van vers gebakken broodjes en het zien van croissants die nog dampen maken het bakken van brood en gebak in de winkel tot een belevenis voor uw klanten. Als "uitvinder" van het geurend bakken bieden wij u drie vresbakstations aan om aan de speciale manier waarop u zulke ovens inzet tegemoet te komen.

MIWE aero e+

Wanneer u bij het versbakken optimaal voorbereid wilt zijn, dan is de MIWE aero eenvoudig de beste oven die wij u kunnen aanbevelen. Het is een eersteklas, elektrisch verwarmde convectiebakoven voor de hoogste kwaliteitseisen.

MIWE econo

Ideaal voor alle halfgebakken producten maar ook voor bladerdeeg, croissants en dergelijke. Deze bakoven heeft een prijs-/kwaliteitsverhouding waar de inkoper vrolijk van wordt.
 

MIWE backcombi

Hij combineert de bewogen warmte van de convectiebakoven MIWE aero met de rustende bakatmosfeer van de etagebakoven MIWE condo - en verenigt zo op een zeer klein oppervlak twee ovens tot een systeem om met buitengewoon veel bakmogelijkheden verfijnd te kunnen bakken.

MIWE cube

Het FreshFoodSystem MIWE cube is een baksysteem dat aan een samenhangend platform met zeer uiteenlopende bakkamertypes kan worden toegevoegd en waarvan de afzonderlijke modules naar wens onderling kunnen worden gecombineerd.
 

MIWE condo

Uitstekende bakresultaten zoals bij een grote ambachtelijke etageoven en een grote verscheidenheid aan producten die kunnen worden afgebakken - dat maakt de MIWE condo ook op een klein oppervlak mogelijk.

MIWE condo-4E

De alleskunner in speciale uitvoering heeft een bijzonder talent voor topbakresultaten voor grote hoeveelheden, voor het gebruik in filialen met een hoge mate van standaardisering.
 

MIWE gusto

Haantje de voorste. Bakt uitstekende kwaliteit uit ieder type deegstuk. Aan de MIWE gusto kunt u zien dat weinig ruimte en uitstekende bakeigenschappen heel goed in een uiterst fraaie vorm kunnen samengaan.

MIWE gusto snack

Warme snacks stuwen het succes van de buitenhuismarkt. Om ervoor te zorgen dat u zo goed mogelijk bent uitgerust voor deze winstgevende trend, ontwikkelden wij voor u de MIWE gusto-snack.
 
Wenz 1919

Wenz 1919

Een elektrisch verwarmde, veelzijdig inzetbare etagebakoven met rustende bakatmosfeer (stralingswarmte) met de nostalgische fassade van een rustieke houtoven.

MIWE shop-in

De MIWE shop-in is onze specialist voor zeer kleine ruimtes. Met zijn haast uniek te noemen afmetingen maakt de shop-in het mogelijk professioneel te bakken in een stikkenoven op een zeer klein oppervlak.