Bakovens

In de traditie van de Duitse bakovenbouw ontwikkelen en produceren wij moderne bakovens voor ieder doel en in iedere grootte tussen 0,25 m² en meer dan 250 m².
De service-vriendelijke constructie van onze installaties en de gemakkelijke toegang tot alle voor het onderhoud belangrijke delen garanderen een snelle en efficiënte bediening van onze klanten.

Bakkerijkoeling

De koel- en klimaattechniek speelt in de moderne bakkerij reeds lang een even grote rol als de verwarmingstechniek. Wij hebben daarmee al geruime tijd rekening gehouden. Onze technici hebben reeds een hele serie nieuwe ontwikkelingen met succes in de koelprocessen ingezet. Door de aan de grootte van de ruimte aangepaste dooiverwarmingen wordt de gewenste gelijkmatigheid van de koelresultaten bereikt.
 

Automatisering

De techniek van het beladen en ontladen van onze bakovens is uit de bakkerij niet meer weg te denken. Het is een zinvolle aanvulling op ons bakovenprogramma.
Vereenvoudigt het be- en ontladen, verbetert de doorstroming van materiaal en gaat zuinig om met uw ressourcen (maakt het werk gemakkelijker, vermindert de benodigde tijd, verbetert de productkwaliteit)

MIWE energy

Bij MIWE hanteren we al van oudsher een integrale blik op alle procedés en processen van het bakken. Met MIWE energy bieden we u de ideale oplossing voor een efficiënt gebruik van energie. Ontdek samen met ons welke energiereserves zich in uw bakkerij verbergen en hoe u uw energiekosten aanzienlijk kunt doen dalen.
 

Besturingstechniek

In wezen is de opdracht voor een besturing van bakovens of koelinstallaties voor de bakkerij heel eenvoudig: de bakker moet met behulp van de besturing alle belangrijke procesparameters zo eenvoudig en nauwkeurig mogelijk kunnen regelen. Alleen zo bereikt hij op betrouwbare en reproduceerbare wijze die productkwaliteit, die zijn klanten zo op prijs stellen.

Tweedehands installaties

In het bijzonder bij de aanschaffing van tweedehands installaties staan de kwaliteit en betrouwbaarheid ervan centraal. MIWE is al decennialang bekend vanwege deze eigenschappen. Als u interesse heeft in een tweedehands MIWE-installatie, zijn wij daarom als fabrikant voor u eerste keus, vanwege de duurzaamheid van onze producten, de kwalitatief hoogwaardige onderhoudsmaatregelen in de fabriek en de vakkundige montage.