MIWE GVA e+ volledig automatische rijskast

Ongeacht met welke klimatiseringsvariant u uw deegproducten aan meer kwaliteit en uw bedrijf aan meer flexibiliteit wilt helpen, de MIWE GVA e+ is hiervoor dé oplossing.

MIWE GUV rijsonderbreker

De MIWE GUV is geoptimaliseerd voor rijsvertraging en invriezen. Bovendien hebt u de controle over het kritische temperatuurbereik rondom het vriespunt tot en met het invriezen.

 

MIWE GV rijsvertrager

De MIWE GV is een professioneel apparaat voor gecontroleerde langdurige gisting.
De langdurige gisting bij lage plustemperaturen is een probaat middel voor alle bakkers die streven naar langer vers blijvende producten van uitstekende kwaliteit.

MIWE SF schockfroster

IJskoude topprestaties met respect voor uw producten. Wanneer u grote hoeveelheden deeg wilt invriezen zonder dat dit ten koste gaat van de productkwaliteit, toont de MIWE SF zich van zijn allerbeste kant.
 

MIWE TLK conserveringsinstallatie voor deegproducten

Met de TLK kunnen onverpakte deegproducten in een omgeving met hoge luchtvochtigheid zonder kwaliteitsverlies worden ingevroren en gedurende langere tijd worden opgeslagen.

Gecombineerde koelinstallatie

Als speciale uitvoeringen stellen wij gecombineerde installaties samen uit de beproefde componenten van het koelprogramma. Zo ontstaat er een koelinstallatie die individueel is toegesneden op uw bedrijf.
 

MIWE GR

Als het erom gaat op een bestaand en niet willekeurig te wijzigen oppervlak - zelfs in smalle nissen tussen bakovens - moderne en betrouwbare rijstechniek te installeren, is het MIWE GR-systeem onovertroffen.