GR
MIWE GR - De specialist op het gebied van rijzen.

Als het erom gaat op een bestaand en niet willekeurig te wijzigen oppervlak - zelfs in smalle nissen tussen bakovens - moderne en betrouwbare rijstechniek te installeren, is het MIWE GR-systeem onovertroffen. Met zijn flexibiliteit maakt het niet alleen ruimtelijke optimalisatie mogelijk, maar biedt het ook steeds de optimale klimatiseringstechniek en adequaat besturingsgemak.
Overbodige uitgaven of compromisoplossingen behoren daarmee definitief tot het verleden. MIWE makes baking simple - ook bij het rijzen.

Productinformatie bij MIWE GR

Neemt u rustig de tijd om u te informeren.
Download de actuele PDF.
  Productinformatie PDF (106,13 KB)

Meer informatie

bericht uit de praktijk

  User Report: Bäckerei Winkler, Litzendorf (323,25 KB)
Together with MIWE, Bäckerei-Konditorei Winkler, a bakery and pastry shop, has developed a complete refrigeration concept and is now using the system for its entire range of white bread and pastries.
  User Report: Bäckerei Kurz, Ischgl, Austria  (1,11 MB)
„I didn‘t want to, nor could I afford to make any compromises“, says master baker and pastry chef Hannes Kurz.
  User Report: Kaisers Gute Backstube, Ehrenkirchen  (698,92 KB)
Kaisers Gute Backstube has moved to a production facility that really does the company name proud.
  Success Story: Bakkerij Wagner (370,56 KB)
Bijzondere uitdagingen - bijzondere oplossingen…

De MIWE GR - voordelig & compact


  • Capaciteit: 1 tot 30 stikkenwagens 60 /100.

  • Optimaal gebruik van de ruimte: elke gewenste ruimtemaat kan worden gerealiseerd. De standaardhoogtes van 233 en 256 cm zijn afgestemd op MIWE-bakovens - andere hoogtes zijn natuurlijk ook mogelijk.

  • 2 wanduitvoeringen: voordelige iso-elementen met een wanddikte van 25 mm (PR GR 500-HPL) in wit of hygiënische roestvrij stalen elementen met een wanddikte van 33-80 mm.

  • 2 klimatiseringstechnieken: bij de voordelige en compacte MIWE MGT voor kleine rijsruimtes tot ca. 8 m3 worden temperatuur en vochtigheid met slechts één apparaat geregeld, dat plaatsbesparend onder de bovenkant van de rijsruimte is gemonteerd. Grotere installaties worden voorzien van een aparte stoomopwekker in combinatie met bijzonder platte eenheden voor circulatielucht (MIWE module). De plaatsing van de eenheden voor circulatielucht is geoptimaliseerd voor de stroming, waardoor bij elk formaat en elke vorm ruimte een bijzonder gelijkmatige klimatisering gewaarborgd wordt.

  • Perfecte continue regeling van vochtigheid en temperatuur: de vaste programmabesturing MIWE FP8 MF zorgt voor zeer hoog bedieningscomfort. Bij gebrek aan breedte in de ruimte kan als vervanging worden gekozen voor de kleinere vaste programmabesturing MIWE FP3 boven de deur.

  • Makkelijk schoon te houden, gladde deurfronten van roestvrij staal, met grote vensters van isolatieglas en comfortabele magnetische deursluiting. Deze stuurt tegelijkertijd de verlichting aan.

  • Aan alles is gedacht: inclusief rambescherming in het gehele binnenbereik.

  • Alle MIWE GR kunnen ook als doorschuif-rijsruimte worden gerealiseerd.

  • Bespaart tijd en geld: uw MIWE GR is bijzonder snel en eenvoudig te monteren.

Toepassingen