smartproof™
Met de MIWE smartproofTM is het mogelijk de vele voordelen van het visueel en aromabakken met een precies geregelde langdurige behandeling te combineren - met alle aromatische en energetische voordelen, die juist deze combinatie biedt.

Productinformatie bij MIWE smartproof

Neemt u rustig de tijd om u te informeren.
Download de actuele PDF.
  Productinformatie PDF (210,72 KB)

Meer informatie

bericht uit de praktijk

  User Report: Bäckerei Werner  (1,34 MB)
That is all we needed! The new MIWE thermo-static wagon oven supplements the oven program of Bäckerei Werner in Mainz.
Afzonderlijke processtappen
 • De eerste stap is een op het proces en de gewenste productkwaliteit afgestemde voorbehandeling van de deegproducten.
   
 • In de volgende stap worden de in de bakken geplaatste deegproducten snel afgekoeld in de MIWE SF-D. Deze fase vormt de kern van de volledige procesketen.De voor het volledige proces zo beslissende fermentatiekwaliteit en deegstabiliteit worden in deze fase gegarandeerd, ook bij grote hoeveelheden en continu gebruik.De innovatieve luchtgeleiding met de gedefinieerd lineaire aanzuigstroming zorgt bovendien voor kwaliteitsbehoud van de producten en voorkomt uitdroging op efficiënte wijze.
  Een kerntemperatuursensor voor de regeling en controle zorgt daarbij voor de vereiste productkwaliteit.
 • Het volle aroma ontwikkelen de deegproducten tijdens de koelopslag bij temperaturen net boven het vriespunt in de MIWE GV smartproofTM.
   
 • Dankzij de als koudeopslag werkende bakkenstapel kunnen de deegproducten zonder actieve koeling aan de filialen worden geleverd.
   
 • Ook in de tijd dat de producten in de filialen verblijven kan in het algemeen van koeling worden afgezien (alleen voor de overbrugging van zeer lange perioden wordt aanbevolen een koelmogelijkheid achter de hand te houden).
   
 • In het totaal kan met MIWE smartproofTM een tijdsbestek van wel 36 uur tot het afbakken worden bereikt, zonder kwaliteitsverlies.