Bakkerijkoeling
Voor koelplanning in bakkerijen zijn individuele oplossingen nodig.Wij leveren daarvoor een programma met verschillende componenten voor alle in de bakkerij zelf en in het filiaal benodigde temperatuur- en vochtigheidsbereiken.

MIWE koelinstallaties voor bakkerijen

Hier blijft geen wens onvervuld.Met onze koelinstallaties krijgt u ijskoude topkwaliteit, om grote hoeveelheden deeg voorzichtig in te vriezen en voor lange tijd op te slaan.Ook met de volledig automatische rijskast of de rijsruimte bereikt u de beste kwaliteit voor uw deegproducten.

MIWE automatische koelinstallaties voor bakkerijen

Zo komt koude in beweging: MIWE levert complete koeloplossingen voor bakkerijen. Alle doorloopfrosters zetten de voor koeling benodigde tijd om in afstand. Door de doorloopsnelheid en de frostertemperaturen aan te passen kunnen producten heel eenvoudig individueel worden aangepast.
 

MIWE kastsystemen

Veel vermogen op kleine ruimte.De TKS staat voor rendabel diepvriezen van decentrale afbakstations, de SKS levert een perfect slagroomklimaat en de GVAS is de eerste keuze wanneer een geforceerd, gecontroleerde rijsvermogen nodig is.

MIWE smartproof™

Daar hebben vele winkelbakkers reeds lang van gedroomd: bakwaren van constante premium kwaliteit dankzij de precies geregelde langdurige behandeling bij temperaturen net boven het vriespunt, die borg staan voor een goed aroma, een buitengewoon zuinig energieverbruik, eenvoudige organisatie van de leveringen aan de filialen en een logistiek concept voor meer gestroomlijnde bedrijfsprocessen en minder kosten - dit alles is MIWE smartproofTM.