TLK
Lang opslaan zonder kwaliteitsverlies.

Als het gaat om onverpakte deegproducten bij een hoge luchtvochtigheid in te vriezen en lang op te slaan zonder kwaliteitsverlies, dan is de conserveringsinstallatie voor deegproducten MIWE TLK de standaard, waaraan de andere zich moeten meten.
Om dat deze installatie de norm stelt: voorzichtige behandeling van uw producten, behoud van de kwaliteit, energie-efficiëntie en vermogen. De installatie is eenvoudig te reinigen en voorkomt onnodige ontdooitijden. Hij heeft een hoge regelprecisie en biedt veel bedieningsgemak. Bovendien wordt hij geleverd met volledige documentatie. Hij is precies afgestemd op u en de productieprocessen in uw onderneming. En dat is toch wat uw producten verdienen?

Productinformatie bij MIWE TLK

Neemt u rustig de tijd om u te informeren.
Download de actuele PDF.
  Productinformatie PDF (301,91 KB)

Meer informatie

bericht uit de praktijk

  User Report: Backhaus Grobe  (688,72 KB)
„At first, we actually weren‘t even thinking of opening a bakery,“ admits Ewald Grobe.
  User Report: Bakaery Burger  (698,92 KB)
„Thanks to refrigeration technology, we have made significant progress in terms of quality and plan to achieve the same in terms of operating efficiency“
  User Report: Bäckerei Winkler (323,25 KB)
Together with MIWE, Bäckerei-Konditorei Winkler has developed a comprehensive refrigeration concept...
  User Report: Kaisers Gute Backstube (698,92 KB)
Kaisers Gute Backstube is now located in a production facility that...
  User Report: Schäfers Backstuben GmbH (884,20 KB)
Energy plays a key role when redesigning and rebuilding a bakery...

Conventionele besturing versus MIWE TC

De MIWE TLK - energiebesparend, slim en zeer flexibel.

 • Voor meer rationalisatie, een grotere flexibiliteit en een hoger rendement: langdurige opslag van uw kwetsbare producten gedurende meerdere dagen zonder in te boeten aan kwaliteit.
 • Het MIWE luchtgeleidingssysteem (de drukwanden van roestvrij staal kunnen voor de reiniging met een handgreep worden verwijderd) zorgt voor hoge gelijkmatigheid en geringe luchtbeweging: Daarmee zijn twee belangrijke voorwaarden voor hoge productkwaliteit optimaal vervuld.

 • Reproduceerbare kwaliteit op het hoogste niveau: Met de bijzonder eenvoudig te bedienen vaste programmabesturing MIWE FP8 kunnen tot 99 programma's in tot 8 programmafasen comfortabel worden gedefinieerd en betrouwbaar worden uitgevoerd met altijd een perfect resultaat.

 • Hygiënisch: De drukwanden van het luchtgeleidingssysteem - natuurlijk van hoogwaardig roestvrij staal - kunnen met een handgreep worden uitgenomen voor de reiniging.

 • Geen laagvorming en uitdroging dankzij de snelle afkoeling bij minimale luchtbeweging.
 • Energie sparen: de rondom 100 mm (optioneel 120 mm) dikke, doorgaande isolatie voorkomt koudebruggen en energieverliezen.

 • Grote verdamperoppervlakken met 7 mm lamellenafstand verkorten de ontdooitijden tot het absolute minimum.

 • Slim: het speciale schuin lopende aanzuigvlak boven de deur vermindert het binnendringen van warmte en voorkomt onnodige ijsvorming in de binnenruimte.

 • Sterke compressors met voldoende vermogensreserve voor ieder temperatuurbereik tussen -5 °C en -25 °C.

 • Bodem (antislipklasse R12) in onderhoudsvriendelijk, hygiënisch roestvrij staal.
 • Geen standaardproductie maar afmetingen, vermogen en extra functies precies toegesneden op uw behoeften.
  Of het nu gaat om een zone voor snelle afkoeling, extra hittebeschendige PVC-veiligheidsdeuren of temperatuurregistratie - u bepaalt de inrichting.

Toepassingen