Besturingstechniek

Software

U wilt zowel het overzicht over uw bakprogramma's behouden als deze snel en eenvoudig beheren? Dan is de MIWE Bakprogrammamanager een uitstekend hulpmiddel. Maken, bewerken, kopiëren en verspreiden van uw programma's wordt zo heel eenvoudig en overzichtelijk.
Nog meer comfort bieden wij u met de MIWE winCAB. Hiermee kunt u onder andere uw bedrijfsprocessen regelen en gegevens controleren, die vervolgens grafisch kunnen worden weergegeven. Bovendien worden de functies van alle aangesloten bakovens en koelinstallaties bewaakt.
Ook kunnen door middel van "myTC" voor uw Touch Control MIWE TC individuele pictogrammen voor bakprogramma's van bepaalde producten en reclameteksten worden gemaakt.

Nieuwsgierig? Probeert u het eens uit.

Besturing

Eigenlijk is de taak van een besturing voor bakovens of koelinstallaties voor bakkerijen zeer eenvoudig: de bakker moet met behulp hiervan alle belangrijke procesparameters zo makkelijk en precies mogelijk kunnen sturen. Alleen zo bereikt hij op betrouwbare en reproduceerbare wijze die productkwaliteit, die zijn klanten zo op prijs stellen.